string(5) "2048M"

Verne Harnish- aanpak

De Verne Harnish- aanpak

De Verne Harnish-aanpak wordt (samen met de bijbehorende Rockefeller Habits) al ruim 20 jaar succesvol uitgevoerd door bedrijven uit alle branches.Met deze aanpak krijgt uw bedrijf een vaste structuur, een vaste ‘way of working’. Zie het als een discipline, die elke dag gehanteerd wordt door alle medewerkers, waarbij iedereen de juiste dingen doet, op het juiste moment, op de juiste manier, richting de juiste cijfers.

Meer informatie

De basis van de methodiek wordt gevormd door de volgende 4 factoren:

Mensen

Mensen

De juiste mensen op de juiste plek op het juiste moment. Met als resultaat een harmonieuze cultuur waarin men verantwoordelijkheid neemt. Het begint bij mensen!

Strategie

Strategie

De juiste dingen doen, nu en in de toekomst. Zinvolle duurzame inkomstenbronnen definiëren en de organisatie inrichten en leiden. Kansen spotten en verzilveren.

Uitvoering

Uitvoering

De juiste dingen doen. Ofwel uitvoeren zonder drama en fouten. Verbeteren van de winstgevendheid. Niet omdat winst alleen belangrijk is, maar omdat het ook een graadmeter is hoe goed de executie is.

Cash

Cash

Cash is het gevolg van de juiste invulling van mensen, strategie en uitvoering. Cash is de zuurstof van groei. Zonder cash lukt het niet om te groeien.

×